Kosten van de taxatieopdracht

De kosten van een taxatierapport zijn o.a. afhankelijk van de branche en de omvang van de onderneming of de te taxeren objecten.

Wij kennen geen grote overhead en werken met korte directe lijnen, waardoor wij in staat zijn om een bijzonder gunstige prijs / kwaliteit te leveren.

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en de laagste in onze branche. Om iedere schijn van tegenstrijdige belangen te vermijden, geven wij er de voorkeur aan, om met een vast overeengekomen vergoeding te werken. Duidelijker kunnen we het voor u niet maken.

Neem voor een geheel vrijblijvende offerte contact op met SAFE Taxatie middels de offerteaanvrage, email of telefoon.  De kosten van een taxatierapport in relatie met de verkregen zekerheid zal u zeker verbazen.

Jaarlijks ontvangt u en uw intermediair gratis een supplement, waarin aangegeven het percentage waarmee de verzekerde bedragen ge´ndexeerd dienen te worden om onderverzekering te voorkomen en om steeds tegen nieuwwaarde verzekerd te zijn.

Tijdig voor de vervaldatum van het taxatierapport neemt SAFE Taxatie contact met u op voor het maken van een afspraak voor het uitvoeren van de hertaxatie.

Daarnaast hanteren wij voor het uitvoeren van hertaxaties speciale tarieven, waarbij wij u graag (financieel) laten profiteren van het reeds aanwezige taxatierapport.

p.s. Op onze overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17243497. Deze Algemene Voorwaarden liggen bij SAFE Taxatie, Expertise en Advies B.V. ter inzage en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden.